iknowthatmagazine.com

BESTE BREAK-UP EVER: Slår du denne?

Kanskje har du allerede lest denne «gladnyheten» på nett i dag, som jo ikke er en gladnyhet i det hele tatt egentlig, men jeg kan ikke la være å tenke at – Man, dette var beste break-up ever! 

Dama har jo tydligvis gått gjennom noe som de fleste i facebook-, myspace- og messenger-generasjonen har opplevd eller sett – nemlig avslørt utroskap gjennom dårlig sikra nettside…haha…ahh, the best kind!

Og istedenfor å gråte (som hun har lov til), bli hysterisk sinna (som hun burde), eller lage bråk med den andre dama (som bare er patetisk) – så snur’a det om til det det faktisk er – et barnslig lite spill, og nå er det hans tur til å bli played….love it!

brudd iknowthatmagazine II

Dette brevet går som en farsott (månedens favoritt ord) på nettet, uten at folk helt vet hvem det kommer fra enda. Kanskje det er bullshit, men det fikk meg i allefall til å le litt og kjenne YES, you go girl! Mere av dette takk!

For når folk, damer eller menn, er utro – uansett om man tilgir eller ikke, så er det bare én måte å reagere på som funker; nemlig med humor. Alt annet hjelper en overhodet ikke. Sinne, sjalusi og generelt tristhet får ikke dagene til å gå fortere.

For hva trenger man for at et hjerte skal hele? Tid, kun motherfucking tid. Jo lengre tid det går, jo mer har du glemt personen. Men DET er vanskelig å se for seg når man er midt oppi det – og jeg tror at de fleste har vært igjennom det samme. (?)

 

Takk til Lin, som sendte denne over til meg og nå lurer vi så klart på – HVA ER DIN BESTE BREAK-UP HISTORIE?

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Lin

  juni 3, 2013 at 12:19

  You are very welcome,for meg føltes det som at hun hadde tatt god lærdom av Rihannas fantastiske TAKE a BOW.
  Kanskje med unntak av hun IKKJE brant tingene hans?

  Hørte HELT tydelig denne texten når eg leste atikkelen

  You look so dumb right now
  Standing outside my house
  Trying to apologize
  You’re so ugly when you cry
  Please, just cut it out

  Don’t tell me you’re sorry ’cause you’re not
  And baby when I know you’re only sorry you got caught

  ….
  Grab your clothes and get gone
  You better hurry up before the sprinklers come on

 2. Anne-Grete Kvernevik

  juni 3, 2013 at 19:19

  Hohooo!! Loved it!

 3. Pingback: My Homepage

 4. FTW

  juni 4, 2013 at 07:37

  Ble selv dumpa med et hvisk i øret fra eksen «du, det funker ikke lengre – tror det er best vi bare gjør det slutt» – 30 sekunder før den nye dama hans kom inn!! Og der skulle jeg sitte å late som ingenting?? Hahaha Heldigvis ble jeg mer letta og fikk nesten vondt av den intedanende nye dama som fikk ta over det dråget!!! Dodged a bullet-breakup kaller jeg han bare nå 🙂 Men er det for sent å ta vinyl-kolleksjonen hans og gjemme den mon tro?

 5. Anine

  juni 4, 2013 at 08:25

  Hahah! Digger den jenta!

 6. Lin

  juni 4, 2013 at 12:12

  Gratulerer FTW for å ha sluppet unna en class act idiot!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.