iknowthatmagazine.com

COACHELLA GO HIDE – OSLO KAN OGSÅ!

Folk over alt, lettkledde og med en øl i hånden. Familier som har tatt med grillen og barnevognen og sitter muntre i parken mens neste band med sin forsiktige klampring gjør seg klare for scenen. Venner som møtes og skilles, sirkulerer rundt i byen for å ikke gå glipp av neste happening,

image  image[1]

Rapmusikk som fyller kvartalet, mennesker som danser i gatene, en ung mann som kaster seg frem for å vise sine breakdance-kunnskaper. Temperaturen var som om vi skulle vært på sydlige breddegrader, pappvinen som var pakket ned for vår piknik i parken gjorde sin virkning. Vi ble forført av soul og rap og danset med til rytmene.

image[2]

Du ser kanskje for deg NYC eller en annen storby – men dette skjedde i Oslo!!
Musikkens dag, eller Musikkfest som det nå heter, bragte frem gatefest på lørdag! 1. juni og sommerstemning i by’n!

Coachella, go hide! Vi kan vi også!

Så, hvem var på Musikkfest i helga? Hvilke konserter rocka spesielt brakka?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

1 Comment

  1. Tove Eggen

    juni 3, 2013 at 20:10

    Ahh – musikkensdag, som jeg savner deg! Dagen hvor Oslo regelrett KOker av musikkglede <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.