iknowthatmagazine.com

Regner det i helga? Her er tre kjappe filmanbefalinger!

Noen steder i landet vil det nok regne i helga, og de som ikke får tatt på seg bikinien og jobbet med sommerfargen får heller fylle potetgull-bollen, slenge kroppen på sofaen og sette på en god film!

 

THE HELP

the help filmanmeldelse iknowthatmagazine

Tate Taylor (2011)

Med blant andre: Emma Stone, Octavia Spencer, Jessica Chastain, Anna Camp og Sissy Spacek

En herlig hjertevarm og vond film om Skeeter Phelan (Emma Stone) som ønsker å bli forfatter på 1960 tallet. Ikke bare går hun i mot datidens normer for hva en kvinne kan gjøre, hun velger også å gå i spissen for de afroamerikanske sine rettigheter. Hun overtaler noen afroamerikanske hushjelper (derav navnet The Help) til å fortelle sin historie om hvordan de blir behandlet av den hvite overklassen. Filmen får deg både til å trekke på smilebåndet, og gråte så snørr og tårer renner. Octavia Spencer vant en Oscar for rollen som hushjelpen Minny Jackson.

 

DJANGO UNCHAINED 

DJANGO UNCHAINED filmanmeldelse iknowthatmagazine

Quentin Tarantino (2012)

Med blant andre: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo Dicaprio og Samuel L. Jackson

Jamie Foxx spiller slaven Django som blir tatt i lære av dusørjegeren Dr. Schultz (Waltz). Han får friheten sin tilbake og hjelp til å redde sin kone hvis han lover å hjelpe dusørjegeren med å ta en beryktet gjeng. Det viser seg at Django sin kone dessverre er slave hos den brutale plantasje-eieren Calvin Candie (Dicaprio) som skal vise seg å være langt farligere enn de noensinne hadde trodd.
Quentin Tarantino har igjen kommet med et mesterverk av en film! For de som digger hans tidligere filmer, vil dette være enda et herlig drops i godteriposen! Fantastiske skuespillerprestasjoner fra både Dicaprio (man glemmer fort den søte gutten som spilte i Titanic) og Waltz (som forøvrig vant en Oscar for rollen som Dr. Shultz).

 

THE HANGOVER

the hangover filmanmeldelse iknowthatmagazine

Todd Phillips (2009)

Med blant andre: Zack Galifianakis, Bradley Cooper og Heather Graham

(The Hangover 3, fikk som forventet lav score fra Filmpolitiet – regissøren blir beskyldt for å ha glemt humoren som den første filmen har blitt episk kjent for, så får vi selv se om Birger Vestmo har rett om den tredje eller ei  – Red. Anm)

En guttegjeng på vei til Las Vegas for å drikke ut sin venn som snart skal gifte seg. Hva kan gå galt? Jo, det aller meste! Med tidenes hangover må de lete Las Vegas rundt etter brudgommen som de mistet under utdrikkningslaget. Dette er starten på «The Wolfpack»!
Har du ikke sett filmen før, er det absolut på tide nå! Den tredje og siste filmen i rekken går på kino nå. Så mens du først er i gang kan du jo se nr.2 også, før du ser den siste på kino. Filmer som garantert får trimmet lattermusklene!

 

 

Les mer om Jeanette HER!

Comments

comments

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv-serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat - og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

6 Comments

 1. Sonja Durand

  mai 31, 2013 at 18:46

  Django Unchained var bare helt råkul! Første gang jeg har kommet ut av kinoen etter å ha sett en film med så sterkt tema, og vært helt feel-good

  • Jeanette

   mai 31, 2013 at 20:03

   Ja den filmen er helt rå! Men for første gang på lenge måtte jeg faktisk snu meg litt bort under enkelte av scenene i en Tarantino film. Men digga filmen fra begynnelse til slutt:) Satt igjen med en feel-good følelse selv!

 2. ~Lin

  mai 31, 2013 at 20:18

  ELSKER Leonardo og ble helt fasinert av ham i Whats Eating Gilbert Grape? og selsagt Johnny Depp…….goes without saying;)

  Har lastet ned Django,men har ikkje sett den enda…er ikkje så flink med sånn må snu meg vekk scener……er litt intressert i Cloud Atlas,har noen av dere sett den?

  • Jeanette

   juni 4, 2013 at 18:15

   Leonardo gjør definitivt en av sine største roller i Django- verdt å sjekke ut bare pga det. Ikke la litt tøffe scener skremme deg bort fra å se filmen. Den er bare fantastisk laget!

 3. Ag

  juni 1, 2013 at 20:14

  Jepp, her regna det heeeeile tida, men har ikkje hatt tid til tv (endå). The Help er utrulig fin og varm, og The Hangover-filmane er jo verd å sjå pga Bradley Cooper åleine 😉 Må sjekke ut den Djangoishen der. Tusen takk for gode tips, keep them coming! 🙂

  • Jeanette

   juni 4, 2013 at 18:15

   Ja du må sjekke ut Django! 🙂 Gode filmtips skal jeg fortsette å komme med vet du 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.