iknowthatmagazine.com

FLINKE FOLK ER TIL Å BLI GLAD AV!

Noe av det første jeg visste jeg ville ha da jeg begynte med designet til dette magasinet, var flinke folk! Ok – det sier seg kanskje selv, men jeg ville finne talenter uansett om de allerede jobber som skribenter eller ei!

Og jøje meg – det har jeg virkelig fått altså! Med et fantastisk team som jobber på spreng for å levere nye artikler til iknowthatmagazine.com hver eneste dag, med nye, spennende, morsomme og interessante temaer som leserne ikke kunne funnet et annet sted. DET er viktig for oss! Og teamet vokser og gror og nye spennende emailer fra journalister og aspirerende skribenter tikker inn. Sjekk ut de som er med så lang HER (og lista blir oppdatert fortløpende nå).

Men folk er jo så kreative – og jeg ble hoppende glad da illustratør, Maren Tomine Pedersen, sendte meg mail om at hun kunne tegne for oss! WHAT? JAAA! Og som den narsesisten jeg er – så spurte jeg så klar om hun først kunne lage en illustrasjon av undertegnede…haha…- det må være lov vel?

Bildet var inspirert av dette bildet, tatt av god venn og fast fotograf gjennom utallige år, Tord-Erik Andresen:

Tove Eggen av Tord-Erik Andresen

OG SJEKK A!

Hvor fantastisk fint er vel ikke dette?

Så nå trenger jeg deres HJELP! Hvilket skal jeg bruke som mitt personlige logo og bilde? Trykk deg inn på hvert enkelt for større bilde 🙂

Takker og bukker for alle innspill!

 

Vil du også skrive for oss – sjekk mer info HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. Caroline

  mai 31, 2013 at 09:55

  Alt for vanskelig å velge, alle var dødstøffe! Hurra for talent!

 2. Karianne Bjerknes

  mai 31, 2013 at 10:08

  Kule alle iihop, men må jeg velge ett blir det iknowthatmag3- øverst til høyre.

 3. Sonja Durand

  mai 31, 2013 at 10:16

  Det var såååå kult. Jeg likte det som går mest i svart/hvitt, øverst til venstre:-)

 4. ~Lin

  mai 31, 2013 at 12:03

  så gøy!!!!!!!!! det BW øverst til venstre stood out for me;)

 5. ~Lin

  mai 31, 2013 at 12:03

  så gøy!!!!!!!!! det BW øverst til venstre stood out for me;)

 6. Jeanette

  mai 31, 2013 at 13:14

  Utrolig stilig! Hun er dyktig:) hvis jeg skal velge ett må det være det øverst til venstre:)

 7. Ag

  juni 1, 2013 at 20:22

  Wow, snakk om dyktig dame! Kjempekule bilder alle sammer! Skal eg velge, går eg for det første, altså iknowthatmag5 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.