iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Tove i København – Black & Seethrough!

Skal jeg være ærlig – så ble jeg riktig så forelska i antrekket jeg landa på i København for å møte mitt store makeup-idol, Terry Barber fra MAC!

God blanding av sort og gjennomsiktig, selv om man ikke ser det gjennomsiktige så alt for godt (som også er the way to go, spør du meg)

Enkelt og sleek uten å være overkill – var tanken i allefall..haha..

tove iknowthatmagazine københavn    tove eggen iknowthatmagazine københavn

 

 

Skinnjakke fra Primark (jeg skriver skinn, det er det jo ikke…), Bluse fra Asos Curve (str. 20/48), nye absolutt favoritt bukser fra Kappahl XLNT (str 48/50) – desidert de mest komfortable men samtidig über-koole buksene jeg har gått i på leeeenge! Høy i livet og elastin, UTEN at de glir ned hele tiden (yay – mer av det, takk!), Ankelsko fra Din Sko (str. 41) og Frynse-veske fra Kappahl. That’s it! Veska har jeg med meg overalt om dagen, siden jeg får plass til hele livet mitt oppi der! Vi snakker filmkamera, 2 mobiler, lommebok full av kvitteringer (og veldig lite penger merkelig nok..hvordan var det cashflow fungerte igjen?), emergency makeup-kit (pudderkost med litt farge på, eyeliner, maskara, concealer, pudder, kohl kajal og lipgloss), vannflaske, notatbok og ymse løse gjennstander jeg ikke aner hva er…

 

edit

Terry Barber fra MAC & Moi!

 

Buksa fra Kappahl fant jeg ikke på nettsidene dems nå, men skal være i butikk fortsatt – og blusen fra Asos er utsolgt, men her er noen superfine alternativer:

Dette innlegget skulle vært ute grytidelig i morges – men jeg ble rett og slett sittende fast og sikle over Curve-kolleksjonen på Asos! Så kjenner det er på tide med en shopping-guide igjen; rop ut hvis dere vil ha mer av det! 🙂

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Sonja Durand

  mai 30, 2013 at 07:18

  You look smashing!

  • Tove Eggen

   mai 30, 2013 at 09:13

   Why, thank you 😉 Klemmer fra Tove

 2. Beate

  mai 30, 2013 at 09:27

  Likte antrekket 🙂

  JA til mere shoppingguider!!

  Finner meg ikke skinnjakke :/ De jeg har prøvd er for posete i ryggen, men jeg gir ikke opp 🙂

  • Tove Eggen

   mai 30, 2013 at 09:34

   Tusen takk for det, Beate! Shoppingguider skal bli – skinnjakker? LETT! haha – my favorite of course 🙂 For posete i ryggen sier du? hmm…Kan jeg spørre hvilken str du bruker så skal jeg finne noe perfekt til deg jeg! Klemmer fra (personlig shopper) Tove

 3. Lin

  mai 30, 2013 at 11:31

  drittkult!!!!!

  shopping guide er supert………men eh eg hakkje råd haha så eg får helle piggieback på tipsene og IKKJE get lost i nettbutikker;)

  • Tove Eggen

   mai 31, 2013 at 08:58

   Takk! Ja, shoppingguider er jo som moteserier – man må jo ikke egentlig kjøpe det samme, men først sjekke hva man har i garderoben og forhåpentligvis føle seg inspirert 🙂 Klemmer fra Tove

 4. Beate

  mai 30, 2013 at 17:04

  Str 48/50 🙂
  Tror feilen er at jeg alltid har sett etter en som går ned til hoftene, og så har jeg lukket den. Men skinnjakker er jo tøffest når de er åpne så da kan jeg kanskje gå ned en str!?

  • Tove Eggen

   mai 31, 2013 at 08:57

   Samme størrelse som meg, så ja du er absolutt inne på noe der! Skinnjakker er faktisk mest flatterende når de stopper over buksekanten, går skrått fremover OG er åpne – alltid..haha – men, skal lage en sak og finne frem noen gode alternativer jeg 🙂 Klemmer fra Tove

 5. Ag

  juni 1, 2013 at 20:38

  You look smashing! 🙂
  Og du er eit stort forbilde for meg som brukar samme størrelse. Bare det at eg får det ikkje heilt til sjølv… Sikkert fordi eg ikkje tør prøve. Men er utrulig fornøgd med skinnjakka mi frå Lindex som er akkurat sånn som du beskriver, og kjæresten min er også fornøgd med den! (På meg, that is…)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.