iknowthatmagazine.com

SMINKEVIDEO: VERDENS ENKLESTE FOUNDATION-RUTINE FOR KOLLEKTIVTRANSPORTEN!

Jeg har brukt en helt ypperlig foundationrutine i det siste som bare er super-rask, enkel og perfekt dekkende for en travel hverdag! Og ja, denne legger jeg ofte i bilen, på toget eller bussen – I really don’t care..haha..digger de rare blikka for å være helt ærlig når jeg sitter på trikken med en MAC stippling brush #187 med foundation på, uten speil og setter i gang med huden..haha…folk ass…eller meg ass…either way works…

ANYWAYS – med veldig få produkter får man full, men fortsatt naturlig dekk og jeg bruker:

FIT ME FOUNDATION FRA MAYBELLINE #120 – Kjøp den HER!

FIT ME CONCEALER FRA MAYBELLINE #120 – Kjøp den HER!

MINERALIZE SKINFINISH FRA MAC

JANE IREDALE D20 HYDRATION SPRAY – Kjøp den HER!

Jane Iredale D2O Hydration Spray 59ml (JAN0198)

(Adlinks)

Så, er det noen andre der ute som har blitt like forelska i Fit Me serien som meg? Er vi for eller i mot billige foundations generelt? Tell me – I wanna know!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: PUDDERNE SOM IKKE GJØR DEG ELDRE! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.