iknowthatmagazine.com

VI LAGER IKNOWTHATMAGAZINE.COM

TOVE EGGEN – SJEFSREDAKTØR (oh yeah!) 

Tove Eggen iknowthatmagazine

Når Tove ikke er opptatt med å sove, se på Teen Mom 2 eller banne mot TV’en i frustrasjon over Spanske reklamepauser, skriver hun så blodet spruter for kamille.no, altfordamene.no, KLIKK MOTE og andre norske blekker. Hun er kjent for å gjøre sport ut av å døgne, men kommer seg aldri igjennom et nachspiel…Et par, mange, ganger i året pakker hun håndbagasjen på 10kg, og tar turen tilbake til Oslo for å undervise håpefulle elever ved Tone Lise Akademiet og farte rundt i byen for å hamstre norske klær og skjønnhetsprodukter. Og ja – hun starta iknowthatmagazine.com etter en femminutter facebook-chat med svigerbroren. Det viser seg at alt hun trengte var litt HTML hjelp…

IMG_20130424_202548

Jeg har alltid hørt rykter om at sjefsredaktører får to bilder – and it’s true!

 

Alder: 29 (strengt tatt 28 og 11 måneder – men jeg velger å hoppe ut i tidlig alderdom)

Instagram: @iknowthatmagazine – se opp for overkill av bilder fra Vogue, Elle, Grazia og ALDRI bilder av katter…

Facebook: https://www.facebook.com/pages/iknowthatmagazinebloggno/160046737392661

Hva jobber jeg med: Makeupartist, stylist, motejournalist og lærer in all of the above – og Sjefsredaktør for iknowthatmagazine.com får man vel si nå!

Dette gjør meg glad: Gode ideer som blir satt til liv, familien min og musikk. Vanilje Kesam er heller ikke å forakte

Plagget jeg bruker mest: Skinnjakka – jakker, har alt for mange

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Alle. Seriøst. Hvis dere hadde sett kontoret mitt ville dere fått overload av skjønnhet. BAM!

 

 SONJA GUNDERSEN DURAND -LIVSSTILSKRIBENT

Det har blitt sagt mange en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising….eller jobb…eller yoga…eller… –  Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av 🙂

Alder37 (ja, man kan faktisk moteblogge når man nærmer seg 40!)

Instagram: @Sonjadurand

Blogg: www.sonjadurand.com

Hva jobber jeg med: Jeg jobber med barn og familier som har det vanskelig, har vært terapeut i mange år.

Dette gjør meg glad: Yoga ute i det fri, sol, nye sko, å se nye steder, at mannen min lager mat til meg

Plagget jeg bruker mest: Regnes ikke som et plagg kanskje, men min Michael Kors veske. Den kan få henge på armen min overalt.

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Uff da, jeg hamstrer nok ganske mye. Når det er noe som ser ut til å funke for meg, så må jeg passe på at jeg har nok i nærmeste fremtid, og så går det ut på dato før jeg får brukt det:-)

 

JEANETTE LANGVIK  – FILM OG SERIER SKRIBENT

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat-og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

 Alder: 25

Instagram: @frija23 (Lett blanding av barn,natur,mat og katter, men lite selfies!)

Email: jeanette2223@gmail.com

Hva jeg jobber med: For tiden hjemmeværende- men nå også skribent for iknowthatmagazine.com 🙂

Dette gjør meg glad: Familien min, venner, god mat og drikke, at andre smiler og musikk

Plagget jeg bruker mest: Jeans

Skjønnhetsprodukter jeg hamstrer: Mascara og svart eyliner

 

ANNE-GRETE KVERNEVIK – LIVSSTILSKRIBENT

AG

Anne-Grete, eller Ag blant venner, er eit utprega B-menneske med ein forkjærlighet for helg, ferie og blanke avtalebøker. Med kvardagen rundt seg prøvar ho å finne seg sjølv, og det gjer ho ofte der ho minst ventar det. Ho elskar å starte nye og gjerne uoverkommelige prosjekt med stor optimisme, for så å raskt hoppe av og finne på noko lurare.

Alder: 33

Hva jobber jeg med: Foruten meg sjølv og mine eigne holdningar er eg ein karriereforvirra sosionom som for tida er vikar i barnehage. Fersk skribent for iknowthatmagazine.com.

Dette gjør meg glad: Min tur å sove lenge, kjøpe ny sminke, kebabrull med chips, gå fjelltur med bikkja, husmorferie, grille, venna, familie og tantegull. Og sist, men ikkje minst, jenta mi og min kjære.

Plagget jeg bruker mest:…slarvebrok frå Cubus. (Les: Verdens mest behagelige og chille bukse som ikkje stramma noken plass. You know, sånn dansebukse). Desverre.

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Alt som reklamene lova skal funke. Og det er pretty much alt. 

 

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.