iknowthatmagazine.com

DETTE ER SMAKEN AV ANDRE BOLLER

Velkommen, stig på! Slå deg ned og heng med oss en stund eller to!

Endelig er iknowthatmagazine.com en realitet, og det er nettopp realititen jeg har savnet aller mest i magasinverden. Selvfølgelig; vi skal drømme oss bort her også – men har vi ikke lest om blomster for vår og parkas for høst nok nå?

IMG_2651

 EN STOR LITEN DRØM BLE FØDT

Jeg er en grubler, en drømmer og en planlegger. Jeg elsker å skrive lister, selv om jeg lett er den mest uorganiserte personen jeg kjenner. Siden tidlig 2010 har jeg visst at denne dagen skulle komme, hvor jeg kunne skrive mitt første innlegg til et spanking new online magasin. Og skal jeg være ærlig så har jeg sommerfulgler som har forvilla seg lang ned i stortåa av glede!

Så jeg har notatbøker, postits og ymse løse ark med barneskribblerier på baksiden, fulle av tanker og ideer om hva jeg ønsker for iknowthatmagazine.com – nå er håpet bare at dere kommer til å faktisk like det. Nei, DIGGE det – vil jeg heller si! Her vil jeg at jenter over alt i hele Norge skal kunne sparke av seg hælene, uggsa, bootsa eller treskoa og føle seg hjemme rett og slett…haha..er det for mye å håpe på? Let’s hope not!

 

LIDENSKAPEN KOMMER FØRST

Jeg er jo nærmest en traver å regne i motebransjen i Norge, med straks 10 år på baken. Og det har vært en glede å kunne jobbe med noe jeg virkelig elsker, hvorenn overfladisk det kan virke, nemmelig makeup og mote. Og bransjen er full av fantastiske folk som jeg har digga å jobbe med. Men jeg har alltid følt et savn.

Kanskje er det på grunn av de utallige gangene man har blank blitt fortalt at «det kan vi ikke skrive om her», eller «den modellen er ikke helt…oss..».

Jeg tror at oppi det hele så har mange rett og slett glemt hvem det er vi skriver for – LESERNE!

Som ung jypling i bransjen var jeg opptatt av at sminketeknikkene mine første meg fremover, mens når det kom til stylingen og avgjørelsene om hva som er mote følgte jeg strømmen. DET kommer ikke til å skje her. Jeg er fortsatt lidenskapelig opptatt av mote, estetikk, foto og det å skape et ikonisk bilde. Men heldigvis har jeg fått utvidet hvilken mal dette bilde skal følge; intet mindre enn min egen kreativitet!

Og jeg kan ikke annet enn å takke KLIKK MOTE og Kamille.no, som hadde trua på meg og mine videoer og artikler – når ingen andre hadde det! Takk!

Etter fire år i det store og eksotiske utlandet (hvis man kan kalle London og Barcelona det), så har jeg fått magasinene litt på avstand og selv følt på savnet. Hvor er artikkelene om personlig stil, og ikke ren kopi fra catwalk? Hvor er de dyktige modellene i alle størrelser og farger? Hvor er glad sakene som verken har en happy begynnelse eller slutt? Hvor er vennskapet mellom skribent og leser? Og ikke minst, hvor er språket som vi faktisk bruker og forstår?

Nei, det er på tide med noe nytt!

 

Et sted hvor jenter i alle aldre, former, farger og tro kan bare henge, slappe av og kose seg med både hysterisk og seriøst innhold. Skrevet for og av oss selv! Missforstå meg rett, mote og makeup kommer til å få mye plass her på iknowthatmagazine.com – men kanskje på en litt annen måte en vi er vant til…and that’s ok!

Her kan du like gjerne finne de siste lookene fra fashionweek, som geeky innlegg fra dataspill-gamere (ja, jenter – jeg vet dere er der ute!), som rare hudsykdommer og angsten for å få barn. Rett og slett alt det vi jenter lever, liker, ånder og opplever.

Så hva sier dere? Er dere med? Har dere trua? Jeg har i allefall det, og gleder meg til å se dere her igjen i morgen!

Klemmer fra Tove

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

26 Comments

 1. iknowthatmagazine

  mai 25, 2013 at 13:17

  Endelig er vi i gang, så håper dere liker, kommenterer deler og nyter så mye som mulig 🙂

 2. Ag

  mai 25, 2013 at 22:28

  Åh, som dette skal nytast….! Gratulerer og lykke til! Stor klem 🙂

  • Tove Eggen

   mai 25, 2013 at 22:30

   Tusen tusen takk, jeg holder pusten (bra jeg skriver og ikke prater)og håper folk digger det i morgen (og alle dagene etterpå) 🙂 Klemmer fra Tove

 3. ~Lin

  mai 26, 2013 at 00:15

  JIPPI da er du i gang-og JA dette blir helt og fullstendig andre boller;)

  Så gøy!!!!!!!! gleder meg villt til fortsettelsen;)

  klem og greier;)

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 07:55

   Hurra! Dette blir så bra, får man da håpe! haha 🙂 Klemmer fra Tove

 4. jeanette

  mai 26, 2013 at 05:28

  Da var vi igang! Hurra! Dette blir så utrolig bra:)

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 07:56

   Yes – gira og følsom, the best feeling 🙂 Takk! Klemmer fra Tove

 5. Beate

  mai 26, 2013 at 05:29

  Gratulerer 🙂
  Det jeg har sett til nå er virkelig bra.
  Hadde vært artig med «bli-ny-dag-med-Tove-Eggen» artikkel 🙂 Litt vanskelig kanskje når du ikke er så mye i Norge, men jeg stiller meg ihvertfall fremst i køen. Hihi.

  Ha en fin søndag!!

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 07:57

   Tusen takk, Beate – og bedre skal det bli! 🙂 Man skal ikke se bort i fra en bli-ny dag med meg nei…haha..Frem til nå har jeg nesten vært mer i Oslo enn i Barcelona, men tar en liten reisepause over sommer’n – så vi får se til høsten da vet du 😉 Klemmer fra Tove

 6. anette

  mai 26, 2013 at 09:32

  Kjempegøy! Endelig noke litt annerledes, meget lei av å lese om «uoppnåelige» standara, vidunderkura som ikkje funke, kva eg skal ete og ikkje og alt anna bullshit! Mykje lykke til 😉 skal heie på deg og sida! Bra bra bra!

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 09:37

   Woho! Tusen takk for det, Anette! Det var akkurat det vi tenkte – så veldig godt å se at det traff 🙂 Klemmer fra Tove

 7. Bjørn

  mai 26, 2013 at 10:09

  Go Tove – go 🙂

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 10:11

   Yeah! Er pappa’n sin det 🙂

 8. Ag

  mai 26, 2013 at 11:10

  Digga Bjørn der oppe 😉

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 11:29

   Number one fan!

   • Ag

    mai 27, 2013 at 20:09

    Kor e liker-knappen?

 9. Anine

  mai 26, 2013 at 21:15

  Gleder meg kjempemasse til å lese mer! 🙂 «Hvor er vennskapet mellom skribent og leser?» – føler absolutt du har et bånd mellom leserne dine! Måten du henvender deg til oss leserne på, gjør at man føler man «kjenner» deg (ihvertfall slik jeg føler det)! Du er kjempeflink! Lykke til 🙂

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 21:27

   Wow – tusen takk for det, Anine! Blir så vanvittig glad og styrker troen på at dette er magasinet vi jenter vil ha :)Og ja, dere kjenner meg nok rimelig godt nå…haha… Klemmer fra Tove

 10. Marion

  mai 26, 2013 at 21:32

  Gratulere Tove 🙂 Dette ser kjempebra ut, og jeg gleder meg til å følge med videre 🙂 Det blir som dagens lille lykkedose når jeg er inne på siden å leser 🙂

  • Tove Eggen

   mai 26, 2013 at 21:35

   Tusen, tusen takk – Marion! Jeg kan jo virkelig ikke be om mer! (Bortsett fra at dere deler med venner..haha… 😉 ) Takk for at du er med og støtten som alltid! Klemmer fra Tove

 11. Annelen Kvam

  mai 27, 2013 at 14:52

  Supper jobb du har gjort! Gratulerer så mye med eget Magasin!!! Du er jo så flink og har føttene godt plassert nede på jorda så dette tror jeg du vil lykkes med! Hipp hurra for deg og hipp hurra for meg:D

  • Tove Eggen

   mai 27, 2013 at 21:00

   woho! digger denne kommentaren – hurra for oss alle! tusen takk Annelen, vanvittig godt å høre! klemmer fra Tove

 12. Silje

  mai 27, 2013 at 19:41

  Dette var noe annet enn jeg noen gang har sett,og jeg eeeeelsker det! Tema,videoer,språket, nærheten mellom skribent og leser—-løøøøv it!
  Gleder meg til fortsettelsen!
  Stor klem!

  • Tove Eggen

   mai 27, 2013 at 21:03

   tusen, tusen takk Silje!! Vi hadde heller ikke sett det – så vi bare lagde det vi 🙂 så glad for at du er gira, energien regelrett hopper ut gjennom kommentargeltet og DET er vi veldig for! haha sees igjen imorgen da 😉 klemmer fra Tove

 13. Marie

  juni 1, 2013 at 21:19

  Dette kommer til å bli min nye favoritt blogg! 😀

 14. Pingback: HERREJEMMINI – VI FYLLER 1 ÅR OG FEIRER MED GAVEDRYSS TIL DERE! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.