iknowthatmagazine.com

DERES BESTE SKJØNNHETSTIPS: Verdens beste morgenrutine!

Jeg hopper i dusjen og såper inn håret, deretter er det klart for punkt 1 i verdens beste morgenrutine – ansiktsskrubb!

Får bort døde hudceller og får i gang blodtilførselen i huden. Jeg bruker Clinique 7 day scrub cream rinse off formula, og har brukt denne i sikkert 10 år…én gang i uken bytter jeg ut denne med Khiels Epidermal Re-Texturizing Micro-dermabrasion. Denne er mer finkornet og skal ikke brukes så ofte.

Så er det ut med shampooen og av med skrubben. Inn med balsam og klar for neste  steg; Cleanser! Jeg bruker alltid Burt`s Bees Soap Bark and Chamomile Deep cleansing cream. Den er så frisk!

Da er dusjen ferdig, og huden er klar for et godt serum – min favoritt for tiden er Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster. Drøy i bruk og lukter himmelsk!

Siste steg er fuktighet, og for meg er det superviktig at det er solfaktor i kremen. Ole Henriksen Skin Insulator Comforting Creme SPF 15 passer godt for en tørr vinterhud, men skal nå byttes ut med Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme SPF 15 som ikke er så fet.

Tusen takk for at du delte skjønnhetsrutinen din med oss, Tone! Har du også et favoritt produkt, rutine, plagg, livsmotto som alltid funker? Send det inn til oss på iknowthatmagazine@gmail.com så får du kanskje tipset ditt på trykk!

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.