iknowthatmagazine.com

SMINKEVIDEO: Bronze Smoky Eyes – oh yeah!

Er det rart å nærme seg 30 og digge Mary-Kate & Ashley Olsen? Jeg velger å tenke Hell No!

For en stil, for noen øyne – og ikke minst en slags mystikk. Jeg girl-crusher rett og slett…Så hvorfor ikke lage en sminkevideo som på ingen måte får meg til å ligne på noen av jentene, men som er kanskje den perfekt smoky eyes for sommer’n? OK!

Husk å skru opp verktøys-hjulet for bedre kvalitet – og SNURR FILM:

Så, hva syns dere? Sånn akkurat passe digg sommermakeup? Det viktigste her er å ikke overdrive størrelsen på øyeskyggene og holde mystikken rundt øyevippene – that’s it! (Mer eller mindre)

Si fra hvis dere tester looken – hvordan gikk det?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: LYST TIL Å MØTE MARY KATE & ASHLEY OLSEN? - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.