iknowthatmagazine.com

REVIEW: Negler som jeg gjør selv på 5 minutter og holder seg overaskende godt sa du? OK!

Jeg har nå testet Impressed by Broadway neglene i flere måneder, og jeg var SÅ klar for å dømme de opp og ned i mente…but I stand corrected – de er fantastiske!

Ok, la meg forklare nærmere…

 

 

 

Husker dere de falske, steinharde neglene som vi limte på med et slags superlim uten like som festa både tommel til pekefinger, og leppa til korken? Du vet, de man kjøpte på typ Adelsten (ahh…Adelsten)?

Vel, dette er da ikke det samme (heldigvis) !

Jeg trodde de skulle være helt harde, men de er helt myke. Nesten merkelig myke – men man skjønner godt hvorfor når man får de på…

 

I én «flaske» får man med 24 negler, i 12 forskjellige str (den delen skjønte jeg ikke helt, men det var 24 negler ha..haha..) og en neglerens-vipe. Alt man trenger å gjøre er disse stegene:

Etter fire dager…

 

1. Finn den riktige størrelsen til hver negl. På esken står det at man gjerne kan bruke en som er for liten. Dette blåste jeg en lang marsj i, og angret raskt – så, velg heller for liten enn for stor. Dette fordi de er så myke og trykker seg ut i kanetene, så det blir penest med de minste.

2. Legg neglene ut i riktig rekkefølge. Dette er ikke noe must, man har ikke dårlig tid eller noe, men det hjelper jo!

3. Rens neglene med vipen slik at ingen oljer kommer i veien (at du vasker hender og negler først uansett – goes without saying)

4. Riv av teipen. Jeg liker å holde på topp og bunn med tommel og pekefinger for å rive av teipen lettest. Under kommer limet frem, som jeg tror nærmest fungerer som et veldig sterkt vippelim! (som er en bra ting…)

5. Plasser imPRESS neglen på din egen. Jeg legger nederste delen først og dytter den litt under neglesengen og så klemmer jeg til med tommelen. Godt med trykk i 20-30 sekunder, og man har til og med tid til å dytte den litt til siden hvis den ble skeiv (hvis man legger masse trykk).

6. Legg tommelene til slutt og det var det!

 

 

 

 

 

Jeg la mitt første par på en onsdag for innspilling av Kjoleguiden for oss over str. 42  og tenkte egentlig at de sikkert kom til å dette av så mye som jeg skulle skifte av og på meg kjoler…men nei da, de holdt!

Dagen etter var de fortsatt på plass, men noen av tuppene hadde begynt å synke litt nedover, det er vanskelig å forklare, men etterhvert skjønte jeg at de nærmest trekker seg ned til din naturlig neglekant (!) – hvor kult er ikke det? Kanskje er det ikke med vilje, men det er hvertfall det som skjer. Og de er altså så myke, man kjenner ikke at de er på, men man kan fortsatt file de. De vil få noen hakk i tuppene – spesielt for kløna-meg, men ingenting oppå.

På lørdagen filmet jeg «Slik får du større øyne» – video og fiskefletter-video som kommer i morgen, og de var like fine!

 

Jeg har fått så mange komplimenter om hvor fint jeg har lakka neglene, så det ser helt naturlig ut og de er super enkle å ta av. Nesten som å ta av falske øyevipper, bare noe mer resistent, men det går fint.

Lett å ta av med miniimalt skade på neglen

 

Jeg har også tatt av noen, og gjort refill på visse negler som var slitte. Det følger jo med 24 negler så det er ikke noe problem. Etter ca. 5 dager så begynte jeg å miste et par, så da tok jeg av alle selv.

Jeg hadde jo bare tenkt at de skulle vare én dag, så jeg er virkelig imponert!

Jeg er UTROLIG lat og dårlig med neglene mine, så for meg er dette en livredder til alle bryllup, hagefester og generelle «look decent»-anledninger som kommer fremover, og selvfølgelig sminkevideoene – så slipper dere å se på de flisete griselabbene  mine – ha!

Sort er favoritten – obvs…

Prisen er litt heavy, 119,- men samtidig for alle oss som ikke lakker neglene hele tiden, og trenger noe som gir et flott resultat til special occacions så er det gull verdt. En «flaske» burde gi 2 hele runder med negler, og holde i 5-8 dager avhenging av hvor snill du er mot hendene 🙂 De kan helt fint vaskes og dusjes med – no problemo!

Herved anbefalt

Noen andre som har prøvd disse? Fortell, fortell!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. ~Lin

  mai 26, 2013 at 14:05

  La mine på 17 mai og i dag skriver vi 26 mai and Im still going strong. Noen falt av ( ca 4 totalt) men mine er LANGE med flagg på må vite;) Og er fra Sparkjøp og merket Depend kr 79,-!!!! heia Sparkjøp
  Du finner de du anbefaler også på Sparkjøp og mener de lå rundt 99,- de hadde også sånne negleteip med mange farger og de vil eg testet next.

  At det er 24 i en pakke er at kundene har forskjellige størrelser på neglene,men 24 finner du helt sikkert din størrelse og har egentlig nok til 2 ganger;)
  Du trenger ikke ta av alle når du mister noen.Eg bare tok på fra de eg hadde igjen. Noen burde eg filt til størrelse,men hadde ikke tid da eg var på vei på jobb;)
  MY FAV PRODUCT

 2. Marie

  august 8, 2013 at 08:08

  Jeg er veldig fornøyd med IMpress selv. Har brukt de korte med fransk lakk to ganger nå og de sitter godt! Jeg har problemer med å få dem av uten neglelakkfjerner.

  Men det ser ut som du tar dem på feil vei?! Det er den runde siden av neglen som skal inn, ikke ut. Det skjønner man når man bruker de med franske tupper. 🙂

  • Tove Eggen

   august 8, 2013 at 17:22

   Ja, er de ikke gode? Haha..jeg tror jeg har de riktig..eller de franske har jeg i allefall det? Men dette må dobbeltsjekkes! Takk for tips, haha…;) Klemmer fra verdens mest surrete skjønnhetsjournalist

 3. Pingback: LESERNE PRØVER: PRESS-ON NEGLER FRA IMPRESS BY BROADWAY! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.